Livet leker

Publicerat: 2012-01-31 | 13:37:44 i Vardag




senare idag blir det att följa med älsklingen till färsta då han ska rida :) Och får även träffa min bästa vän <3 som jag saknar henne även fast hon var här i lördags och festa med oss! men de är så himla mycket just nu. så då vill man bara krama om henne och prata om problemen. Om två helger igen så kör vi, fest i hela huset!!!


Världens finaste och bästa lillasyster <3

Drömmen som slog in

Publicerat: 2012-01-31 | 12:51:00 i Lauges Fantasiah


Jag och älsklingen red i sörnacksta paddocken igår, han red palle och jag fanta! Hon var riktigt pigg. så jag jobbade lite kort och lång galopp samt trav, byten och öka och minska volten! gick kalas bra :) hon blev lite trött mot slutet men piggnade på sig fort påvägen hem! Smörjde mungiporna o borsta o myste lite med henne. :)

Kom hem vid 8, sen blev det mat och sen la vi oss i sängen för att kolla på det okända. sen somna vi på studs, hann inte ens killa klart :( menmen, är man trött så är man! haha.


Att en sån sak kan göra en så glad

Publicerat: 2012-01-31 | 11:15:00 i my love
Blev som ledig idag, men har pluggat lite granna, men går inte så bra då man inte vet vad man ska göra :p hehe men gjorde så gott jag kunde och de gick en stund sen föll det! har även städat medans min plutt sov, då ja inte klarade av hur det ser ut!
Älsklingen vad också ledig idag! kan inte bli så mycket bättre :) myser i sängen och nördar lite spel :) kanon kul!


älskar dig över hela mitt hjärta <3

Inte en gång på 1 ½ år...

Publicerat: 2012-01-30 | 10:15:00 i Videoklipp


Måste bara få dela med mig av detta filmklipp på min sessa! bland de fulaste avramlingarna jag någonsin gjort.. HAHAH! Men har man ride hästen i nästan 4½ år och inte ramlat av henne på 1½ år då vill man helst inte ramla, men hann inte tänka på att hålla i mig :) enjoy

Jobbigt beslut

Publicerat: 2012-01-30 | 09:42:10 i Videoklipp


Min fina pärla, en sån sjukt saknad ponny! Det går inte att beskriva.. Ska vara stark och kämpa, inte visa mina inre känslor! Då detta beslut har varit så jäkla jobbigt!

Dödshjälp

Publicerat: 2012-01-30 | 09:02:28 i Vardag
Sitter på skolan och skriver om dödshjälp! Vet dock inte vad vi ska göra nu! :o menmen, en lång dag väntar.. Måndagar som alltid är så tröga. Men ska verkligen kämpa igenom!
Har nu Religion och sen på eftermiddagen så har jag och Amanda personlig försäljning.

Efter skolan blir det att åka till min älskling och sen åker vi och rider! :)




Älska livet

Publicerat: 2012-01-29 | 23:42:00 i Vardag
Ligger i sängen och är dödstrött, krafterna är verkligen tagna efter två stall, festande och städande efter alla! huaa. Men vad gör man inte?

Efter att vi var hos Fanta igår så åkte vi till lillhällom, och kom på att vi var sugen på pizza så vi gick in till pizzan i bergsåker och käka sen gick vi tillbaka. Sen var jag helt slut orkade knappt stå, satte mig på stallgolvet och vilade upp de sista krafterna!

Så var som sagt med Raul och denna tokfia, Hanna!



Minnen från sommaren, min bästa sommar jag varit med om på åratal! Sommaren jag och raul hittade varann och lärde känna varann bra och sjukt snabbt! Men nu är bandet mellan oss starkare än någonsin... Starkare än vad jag någonsin haft med någon annan. Big love <3

Dålig stil

Publicerat: 2012-01-29 | 18:46:59 i Allmänt

Varit riktigt dålig uppdatering! Men har inte ride på ca 1 vecka. Har varit runt med R i andra stall och så.

Igår var det fiesta, snacka om... Hmm jaa! Vad ska man säga om kvällen egentligen?? Kul, bra, rolig, tjaffsig & bråkig.. Meeen bästa människor ever! Fy kul hade jag iaf! :) alla skötte sig galant de som var här men lite oinbjudna dök upp.. Men sånt är det ju alltid egentligen ;-)

Ridit Fanta lite idag, blev bara lite jogging i paddocken! Skötte om o myste en del! Smörjde in henne mungipor och så! Sen fick hon busa lite i hagen igen :-) gofia!


Galna kosjukan??

Publicerat: 2012-01-29 | 12:18:00 i Allmänt
Sitter och väntar på att lektionen ska börja!
Glömde visst berätta att jag var iväg med älskligen och Anja och red islandshäst i fredags innan vi skulle dra igång festen. Aldrig gjort det tidigare, så det var en väldigt rolig och härlig upplevelse! Riktigt kul var det även om man inte riktigt kan hur man ska göra! Men tycker de funkade bra ändå.


lill hingsten jag fick rida!

Kvällens hemligheter

Publicerat: 2012-01-28 | 12:53:11 i Vardag
Sitter på stallet och väntar medans R är ute och rider i skogen! Sen drar vi oss hemåt och bara chillar. Väntar på att kvällen ska dra igång ! :D
Umgås med vissa av de bästa som finns! Andra helt random, men... Kvällen kommer bli grym!

image description

En gång otrogen, alltid otrogen

Publicerat: 2012-01-27 | 21:11:39 i Allmänt
Hemma efter att ha varit i lillhällom! körde hem för första gången på läääänge.. haha! fräään ja e.. not!

Blev iaf pizzamys med världens absolut bästa vän .. Aldrig kan jag ha någon bättre! Alla andra bara ljuger, snackar skit och är allmänt knäpp! aja nog om det.. Nu blir det kompisar på nätet och bara chilla!


Att det ska vara så svårt

Publicerat: 2012-01-27 | 13:42:25 i Allmänt
Blev en väldigt lång dag på nordic idag, not! vi fick "smita" iväg vid 12! så ligger hemma hos min älskling och väntar på att han ska komma hem!

Åker sedan till bergsåker somsagt, men blev inte riktigt som planerat dock.. tråkigt nog! men vi får ta det en annan dag :)


KOM MED FÖRSLAG!!

Publicerat: 2012-01-27 | 10:35:00 i Allmänt
Längesen jag skrev något om den fina lilla ponnyn jag rider, men har varit svårt som sagt när jag inte har ridit henne denna vecka. Utan senast var i söndags då jag red ut en sväng :) Men på söndag igen då blir det ridning och så! Emma ska följa med dit ut också, ska blir riktigt kul kan jag lova! :D

Känner som sagt att denna blogg är allt i allo blogg liksom :) Men kul det också ju! så det inte blir långa mellanrum bara för att jag inte rider varje dag till exempel!

Eller vad tycker ni? Har ni inga förslag på vad jag kan skriva om, vad ni vill se osv. :)
skulle vara kul med åsikter utifrån!!





Ängeln som försvann från mig

Publicerat: 2012-01-27 | 08:41:48 i Vardag
Är riktigt trött, helt slut! vill helst bara ligga hemma och glo på tv eller nått hela dagen! skulle vara så himla skönt.. men nä då är det nordic idag som gäller! fotboll och studenttävlingar. hahah vi får väl se hur det går med de! *skrattar*

Ikväll blir det lillhällom och lite annat hemligt! kan berätta när vi är hemma och om de nu gått så bra så att man vet något! Alltså så att det finns något att berätta om. Annars känns det bara meningslöst att börja berätta om något som inte ger resultat i slutändan :) Hoppas verkligen på det bästa!!
Håll tummarna ni också, så hörs vi kanske under dagen, och framför allt ikv.




Hård dag

Publicerat: 2012-01-26 | 16:38:15 i Vardag
Kom hem till älsklingen min för ca 35 min sedan.. Men tro på fan att han ligger och sover! Super kul :) så sitter med honom i soffan och jag får kolla på nått tv program ja inte fattar något av! Tvdosan is goone!! Menmen, får sitta här en stund till sen är jag nog dum och väcker honom :)
Fåse va som händer ikv! :)

RSS 2.0